keskiviikko 2. tammikuuta 2008

Mietteitä

2007 talviliittari oli itselleni ensimmäinen ViNOn isompi tapahtuma, johon osallistuin. Pienemmissä miitingeissä on tullut käytyä toki, pääosin Kuopiossa. Tunnelma oli poliittiseksi kokoukseksi todella mukava ja lämmin, siitä kiitokset kaikille. Nämä kommentit tulevat vähän myöhässä, koska olin tuossa ulkomailla vajaan kolme viikkoa ja palasin vasta äskettäin.

Mukavaa oli saada monille irc-nickeille viimein kasvot ja ääni, sen verran pitkään on tullut juteltua kanavalla, mutta internetkommunikaatio se lienee nörtin osa nykypäivänä.

Onnittelut uudelle puheenjohtajistolle, hallitukselle ja pääsihteerille lienevät paikallaan. Toivotan voimaa jaksaa hommassa, joka on epäilemättä raskas mutta palkitseva.

Mielenkiintoisin osuus itselleni oli ehdottomasti periaateohjelmakeskustelu, olisin voinut keskustella aiheesta varmaankin tuntikausia. Keskustelu onneksi jatkuu wikissä ja erilaisissa paikallistapaamisissa. Vaikkakin periaateohjelma ei ole sinällään toimintaohjelma, pidän sitä itse tärkeänä nimenomaan ViNO-indentiteetin määrittävänä asiakirjana. Siksi olisi hyvä, jos se kuuluisi samaan filosofiseen jatkumoon, joka alkoi vihreänä aatteena 1970-80-lukujen taitteessa. Olemmehan nuorissa liiton tulevaisuuden tekijöitä. Pyydän että ette vastaa periaateohjelmaan liittyen tässä blogissa, aktivoidun piakkoin wikissä joka tapauksessa.

Kiitos kaikille mukavasta liittarista ja erityiskiitos kokeille loistavasta ruuasta.

Ei kommentteja: